Pacific Institute of Culinary Arts
Pacific Institute of Culinary Arts
Приватна школа
Програми:
Проживання:
сім'я, резиденція
Вік учнів:
Початок навчання:
Вартість семестру:
- 1-ша приватна кулінарна школа, що отримала знак якості BC Education Quality Assurance (EQA)
- 1-ша приватна кулінарна школа, авторизована для видачі Red Seal
- 1-ша приватна кулінарна школа, що отримала сертифікат Green Table Network
- 2018. Найкраща кулінарна школа у Ванкувері протягом 5 років
Pacific Institute of Culinary Arts - найбільш прогресивна школа з професійного навчання кулінарії у Ванкувері. З 1997 року ця приватна школа, акредитована як інститут, пропонує програми навчання "кулінарне мистецтво" і "випічка та кондитерські вироби", які високо цінуються по всьому світу.
Керуючись сучасними тенденціями, студенти вивчають кухні світу, спираючись на класичні техніки, а потім переходять у спеціально сформовані для програм ресторан - Bistro 101 і пекарню - Bakery 101, а також підрозділ з виробництва громадського харчування, де вони відточують свої навички в реальних умовах.
Завдяки малим класам (максимум 15 учнів на шеф-кухаря на кожній кухні), 90% практики, безпосередньому нагляду і керівництву досвідчених інструкторів - шеф-кухарів на восьми реально працюючих кухнях, студенти отримують саме ті інгредієнти, які будуть запорукою успіху та блискучої кар'єри в кулінарії.
Олег Дерев'янченко, консультант
PICA - це невеликий, але захоплюючий світ кулінарії. Всього 6 місяців програми, але після неї ви зможете працювати в найкращих ресторанах світу.
За продуктивністю ці програми порівнянні, а то і перевершують звичайні програми кулінарії тривалістю в 4 роки. Це й не дивно: 90% часу студенти проводять на кухні з шеф-кухарями світового класу, запрошеними з різних куточків світу.
Після закінчення програми, інститут ще й допомагає з працевлаштуванням. Це не складно, Pacific Institute of Culinary Arts так зарекомендував себе, що його випускників вже чекають на ринку праці.
6-місячні інтенсивні дипломні програми повного занурення.
Заняття: 5+ днів на тиждень, 7+ годин на день. (Пн-Пт, ранкові або вечірні заняття)
Співвідношення учнів до шеф-інструктора; максимум 15:1.
Допомога з працевлаштуванням по завершенню програми
Дипломна програма (6 міс.)
Кулінарне мистецтво
Студенти починають свою кулінарну програму з навичок роботи з ножем, кулінарної термінології та знайомства з використаним обладнанням. Потім навчаються підготовці ароматних мас і мистецтву приготування соусів і м'яса. Спираючись на свої навички, студенти готують класичні французькі страви, а також страви інтернаціональної кухні, у яких використовуються найрізноманітніші види білків, риби, молюсків, овочів і зерен.
Виготовлені продукти мають бути смачними та красиво виглядати - це фундаментальні аспекти кулінарної індустрії. Тому студенти вивчають різні способи прикрашання страв на додаток до розвитку смаку.
Вивчаються модулі:
|
|
Загальна кількість годин програми: 917.
Дипломна програма (6 міс.)
Випічка та кондитерські вироби
Студенти Baking & Pastry Arts починають навчання на кухнях першого рівня з вивчення термінології кухні, різних технік і методів вимірювання та зважування, і незабаром приступають до практичного набуття навичок у виготовленні хлібів, твердого і рідкого тіста, печива, тортів, начинок, десертних соусів і шоколаду.
Далі студенти закріплять отримані практичні навички в кондитерських і хлібопекарських кухнях просунутого рівня, оскільки в них вони готують хліби, тістечка, десерти та інше для «Bakery 101» і «Bistro 101».
Вивчаються модулі:
|
|
Загальна кількість годин програми: 917.
Двух-дипломна програма (1 рік.)
Кулінарне мистецтво + Випічка та кондитерські вироби
Ця програма складається з двох програм по 6 місяців, які студент проходить по черзі.
Вивчаються модулі:
|
|
Загальна кількість годин програми: 1 792.
Foundation Level Wine Certification у співпраці з Wine and Spirit Education Trust (WSET)
Курс Food & Beverage Operations Management, що охоплює ефективне планування меню, управління запасами, калькуляцію витрат та різні операції з продуктами харчування.
Ці курси допомагають студентам дізнатися більше про готельні операції в цілому, про те, що відбувається за межами кухні, забезпечуючи таким чином більш повне розуміння індустрії.
Дипломна 6-місячна програма
Вартість навчання: C$ 24 475,00
(До вартості включені курси Foundation Level Wine Certification та Food & Beverage Operations Management)
Додатково оплачується:
- Реєстраційний внесок (не повертається): C$ 150,00
- Плата за реєстрацію студентської справи: C$ 20,00
- FOODSAFE - Рівень 1: C$ 150,00
- Уніформа: C$ 740,00
- Плата за навчальний план: C$ 275,00
- Кухонний набір і підручник: C$ 1,425,00
Дати початку: 3 квітня; 3 липня та 24 вересня 2018 року
Двох-дипломна 12-місячна програма
Вартість навчання: C$ 47,450.00
(До вартості включені курси Foundation Level Wine Certification та Food & Beverage Operations Management)
Додатково оплачується:
- Реєстраційний внесок (не повертається): C$ 150,00
- Плата за реєстрацію студентської справи: C$ 20,00
- FOODSAFE - Рівень 1: C$ 150,00
- Уніформа: C$ 865,00
- Плата за навчальний план: C$ 550,00
- Кухонний набір і підручник: C$ 1,625,00
Дати початку: 3 квітня; 3 липня та 24 вересня 2018 року
Адреса
1505 West 2nd Avenue Vancouver, BC – Canada V6H 3Y4
Найближча станція
Аеропорт
Міжнародний аеропорт Ванкувера (YVR), - 11.4 км
Потрібно більше інформації?
Звертайтесь, ми допоможемо