Pacific Institute of Culinary Arts

Приватна школа

Програми:

Кулінарне мистецтво Випічка та кондитерські вироби Кулінарне мистецтво + Випічка та кондитерські вироби

Розташування:

м. Ванкувер, Канада

Проживання:

сім'я, резиденція

Вік учнів:

від 17 років

Початок навчання:

Січень, Квітень, Липень, Вересень

Вартість семестру:

C$ 26000 за 6 місяців
  • 1-ша приватна кулінарна школа, що отримала знак якості BC Education Quality Assurance (EQA)
  • 1-ша приватна кулінарна школа, авторизована для видачі Red Seal
  • 1-ша приватна кулінарна школа, що отримала сертифікат Green Table Network
  • 2018. Найкраща кулінарна школа у Ванкувері протягом 5 років
Опис школи

Pacific Institute of Culinary Arts - найбільш прогресивна школа з професійного навчання кулінарії у Ванкувері. З 1997 року ця приватна школа, акредитована як інститут, пропонує програми навчання "кулінарне мистецтво" і "випічка та кондитерські вироби", які високо цінуються по всьому світу.

Керуючись сучасними тенденціями, студенти вивчають кухні світу, спираючись на класичні техніки, а потім переходять у спеціально сформовані для програм ресторан - Bistro 101 і пекарню - Bakery 101, а також підрозділ з виробництва громадського харчування, де вони відточують свої навички в реальних умовах.

Завдяки малим класам (максимум 15 учнів на шеф-кухаря на кожній кухні), 90% практики, безпосередньому нагляду і керівництву досвідчених інструкторів - шеф-кухарів на восьми реально працюючих кухнях, студенти отримують саме ті інгредієнти, які будуть запорукою успіху та блискучої кар'єри в кулінарії.

ПРОГРАМИ НАВЧАННЯ

6-місячні інтенсивні дипломні програми повного занурення.

Заняття: 5+ днів на тиждень, 7+ годин на день. (Пн-Пт, ранкові або вечірні заняття)

Співвідношення учнів до шеф-інструктора; максимум 15:1.

Допомога з працевлаштуванням по завершенню програми

Дипломна програма (6 міс.)

Кулінарне мистецтво


Студенти починають свою кулінарну програму з навичок роботи з ножем, кулінарної термінології та знайомства з використаним обладнанням. Потім навчаються підготовці ароматних мас і мистецтву приготування соусів і м'яса. Спираючись на свої навички, студенти готують класичні французькі страви, а також страви інтернаціональної кухні, у яких використовуються найрізноманітніші види білків, риби, молюсків, овочів і зерен.

Виготовлені продукти мають бути смачними та красиво виглядати - це фундаментальні аспекти кулінарної індустрії. Тому студенти вивчають різні способи прикрашання страв на додаток до розвитку смаку.

Вивчаються модулі:

  • Food Safe Certification   
  • Knife Skills   
  • Nutrition & Special Diets   
  • Stocks, Soups, Sauces   
  • Grains, Starches, Vegetables   
  • Garde Manger   
  • Butchery   
  • World Cuisines (Italy, France, Asian, Indian)   
  • Plating Techniques & Plate Presentation   
  • Foundation Level Wine Certification (WSET)
  • Hygiene, Sanitation, Safety  
  • Sustainable Kitchen Operations  
  • Hospitality Industry  
  • Moist Heat, Dry Heat Cooking Methods  
  • Cheese Training    
  • Meat, Poultry, Fish, Shellfish  
  • Charcuterie  
  • Pastry & Bread Basics  
  • Food & Beverage Operation Management 

Загальна кількість годин програми: 917.

Дипломна програма (6 міс.)

Випічка та кондитерські вироби


Студенти Baking & Pastry Arts починають навчання на кухнях першого рівня з вивчення термінології кухні, різних технік і методів вимірювання та зважування, і незабаром приступають до практичного набуття навичок у виготовленні хлібів, твердого і рідкого тіста, печива, тортів, начинок, десертних соусів і шоколаду.

Далі студенти закріплять отримані практичні навички в кондитерських і хлібопекарських кухнях просунутого рівня, оскільки в них вони готують хліби, тістечка, десерти та інше для «Bakery 101» і «Bistro 101».

Вивчаються модулі:

  • Food Safe Certification
  • Weights, Measures, Scaling & Conversions
  • Practical Baking Techniques  
  • Cream, Custards & Icing  
  • Pies, Fruit Flans & Tarts
  • Specialty Cakes, Gateaux & Torte
  • Chocolate & Sugar Work
  • Nutrition & Dietary Sensitivities
  • Food & Beverage Operations Management  
  • History & Science
  • Basic, Artisan & Ethnic Bread Making  
  • Pastry Dough, Sauces & Fillings  
  • Frozen Desserts  
  • Souffles  
  • Marzipan  
  • Seasonal Events & Product  
  • Plating & Presentation Styles  
  • Foundation Level Wine Certification (WSET)

Загальна кількість годин програми: 917.

Двух-дипломна програма (1 рік.)

Кулінарне мистецтво + Випічка та кондитерські вироби


Ця програма складається з двох програм по 6 місяців, які студент проходить по черзі.

Вивчаються модулі:

  • Food Safe Certification
  • Knife Skills   
  • Nutrition & Special Diets   
  • Stocks, Soups, Sauces   
  • Moist Heat, Dry Heat Cooking Methods  
  • Cheese Training    
  • Butchery   
  • Charcuterie  
  • Plating Techniques & Plate Presentation   
  • Foundation Level Wine Certification (WSET)
  • Weights, Measures, Scaling & Conversions
  • Practical Baking Techniques
  • Cream, Custards & Icing
  • Pies, Fruit Flans & Tarts
  • Specialty Cakes, Gateaux & Torte
  • Seasonal Events & Product
  • Hygiene, Sanitation, Safety
  • Sustainable Kitchen Operations  
  • Hospitality Industry  
  • Grains, Starches, Vegetables
  • Garde Manger
  • Meat, Poultry, Fish, Shellfish
  • World Cuisines (Italy, France, Asian, Indian)
  • Food & Beverage Operation Management
  • History & Science
  • Basic, Artisan & Ethnic Bread Making
  • Pastry Dough, Sauces & Fillings
  • Frozen Desserts
  • Souffles
  • Marzipan
  • Chocolate & Sugar Work
  • Nutrition & Dietary Sensitivities

Загальна кількість годин програми: 1 792.

ДОДАТКОВО В ПРОГРАМІ

​​​​​​​​​​​​​​Foundation Level Wine Certification  у співпраці з Wine and Spirit Education Trust (WSET)

Курс Food & Beverage Operations Management, що охоплює ефективне планування меню, управління запасами, калькуляцію витрат та різні операції з продуктами харчування.

Ці курси допомагають студентам дізнатися більше про готельні операції в цілому, про те, що відбувається за межами кухні, забезпечуючи таким чином більш повне розуміння індустрії.

вартість курсу

​​​​​​​Дипломна 6-місячна програма

Вартість навчання: C$ 24 475,00 

(До вартості включені курси ​​​​​​​​​​​​​​Foundation Level Wine Certification та Food & Beverage Operations Management)

Додатково оплачується:

  • Реєстраційний внесок (не повертається): C$ 150,00 
  • Плата за реєстрацію студентської справи: C$ 20,00
  • FOODSAFE - Рівень 1: C$ 150,00
  • Уніформа: C$ 740,00
  • Плата за навчальний план: C$ 275,00
  • Кухонний набір і підручник: C$ 1,425,00

Дати початку: 3 квітня; 3 липня та 24 вересня 2018 року

Двох-дипломна 12-місячна програма

Вартість навчання: C$ 47,450.00

(До вартості включені курси ​​​​​​​​​​​​​​Foundation Level Wine Certification та Food & Beverage Operations Management)

Додатково оплачується:

  • Реєстраційний внесок (не повертається): C$ 150,00 
  • Плата за реєстрацію студентської справи: C$ 20,00
  • FOODSAFE - Рівень 1: C$ 150,00
  • Уніформа: C$ 865,00
  • Плата за навчальний план: C$ 550,00
  • Кухонний набір і підручник: C$ 1,625,00

Дати початку: 3 квітня; 3 липня та 24 вересня 2018 року

Розташування школи

Адреса

1505 West 2nd Avenue Vancouver, BC – Canada V6H 3Y4
 

Найближча станція

ст. Broadway-City Hall, Canada Line, - 2,3 км

Аеропорт

Міжнародний аеропорт Ванкувера (YVR), - 11.4 км

Потрібно більше інформації?

Звертайтесь, ми допоможемо